Verkoopstyling

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van een woning. Dit houdt in dat het huis voor een zo breed mogelijke doelgroep aantrekkelijk wordt gemaakt door middel van styling, met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs. Dit laatste is een streven van zowel de makelaar als de verkoper. Dit lijkt eenvoudig, maar huizen staan vaak langer te koop dan nodig. Hoe komt dit? De makelaar zal tips geven maar gaat niet zelf (re-)stylen; de eigenaar is vaak niet in staat om objectief naar zijn woning te kijken. Wij als Verkoop-stylisten kunnen dit wel. Wij werken via het ‘hands-on’ concept en gaan dus ook zelf aan de slag voor u.

Bent u van plan uw huis te verkopen of staat uw huis al een tijdje te koop, maar wil de verkoop niet vlotten? WilingStyling komt u graag helpen.

WilingStyling is gespecialiseerd om uw woning zo licht en zo ruim maar ook zo sfeervol mogelijk te presenteren, zodat deze zich onderscheidt van andere (vergelijkbare) woningen op de woningmarkt. Wij bekijken uw woning met een objectieve blik en kunnen deze met een professionele aanpak in vaak minder dan een dag re-stylen.

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van uw eigen meubelen en accessoires, om zo met minimale middelen een maximaal resultaat te behalen. Met een goede presentatie waarbij wij de focuspunten van uw huis weer naar voren laten komen zal uw huis sneller worden verkocht. De ervaring leert dat Verkoopstyling meer effect heeft op een spoedige verkoop dan het verlagen van de vraagprijs!
Wiling Styling zorgt tevens voor een professionele fotoreportage, direct na de styling, zodat juist uw huis eruit zal springen op de diverse huizensites, zoals bijvoorbeeld Funda. Hoe meer kijkers tenslotte, hoe groter de kans op een snelle verkoop. De kosten van verkoopstyling hangen af van de grootte van uw huis, en is mogelijk vanaf € 399,00 (inclusief BTW).


Wiling Woon- en Verkoop Styling’ maakt het verschil tussen Te Koop en Verkocht!