Woningfotografie

Het grootste gedeelte van de woningzoekenden begint de zoektocht via internet, op de bekende huizensites, zoals Funda. Een goede fotoreportage van uw huis op deze websites is dus van cruciaal belang voor het verkoopproces. U krijgt tenslotte maar één keer de kans voor die goede indruk bij de potentiële koper’! Foto’s geven de toekomstige koper de eerste indruk van uw woning en met name die eerste indruk bepaalt of deze ‘doorklikt’ op de huizensite naar een volgende woning of geïnteresseerd raakt in uw huis.
De juiste foto’s zijn van groot belang voor het realiseren van de afspraak bij de makelaar voor een bezichtiging. Hoe meer kijkers, hoe meer kans op een snelle verkoop.

Na de re-styling maakt onze professionele fotograaf een fotoreportage van de ruimtes die door ons onder handen zijn genomen. Die foto’s kunnen worden gebruikt voor de presentatie op de huizensites en in de verkoopbrochures. Deze foto’s zorgen voor een uitnodigende eerste indruk van uw huis. De fotoreportage van uw woning bevat 10-14 foto’s, met blauwe lucht garantie en wordt binnen 48 uur digitaal geleverd aan uw makelaar en kost € 199,-.